– Politiikasta – SOSIALISMISTA – Ammattiyhdistys – Jari Vilhunen

perjantai, huhtikuu 13th, 2012

Antti Rinne

Tallinnassa 29.05.2013

…..väliin päivän politiikkaa keväällä 2013…..miksiköhän yrittäjät Kokoomuksesta kaikkoaa???? Jykällä on iha jonkiverran pallohukassa ,kohta on myöhäistä hypätä Jutan jengistä pois varpaita kastelematta!!!

PIENI VIRHE TUOSSA YLEMPÄNÄ , Olen toiminut Yrittäjänä vuodesta 1986 eli tämän vuoden alussa tuli 27 vuotta täyteen ,omistan jo jonkinverran tietämystä pienyritysten maailmasta Suomi nimisessä veroparatiisissa…

JUTALLA on kaikki hyvin ,ainakaan aliravitsemus ei vaivaa ja Jykän kanssa velkaa saa vielä lisää , tänä vuonna mennään näin ja ehkä ensi vuonnakin mutta entä sitten??? Saattaa olla että kansa hylkää sosialismin ja siirtyy Sipilän jengiin , Himanen joutuu kortistoon mutta ei hätää , Jykä on järkänny että ansiosidonnainen juoksee , ei joudu Pekka janoa kärsimään!!!

 

KRISTIINES 16.03

Tallinnassa 01.02.2013 Väsätty Luonnos siitä että kuinka Jari Vilhunen Muuttaisi Suomen Talouden 180 Astetta Eri Suuntaan , NÄIN VÄHÄN KÄRJISTÄEN VAKAASTI USKON ETTÄ KYMMENESSÄ VUODESSA SUOMI OLISI Velaton yhteiskunta missä myös TYÖTÄTEKEVILLÄ olisi hyvä olla!!!

Ja tämä ei ole mikään VITSI ,Vaan olen ihan OIKEASTI TÄTÄ MIELTÄ ,

Ja voin kertoa että noista ALKOHOLIONGELMISTA on aika paljon kokemusta , Alkoholin vuoksi mun hiuksetki alkoi harmaantumaan jo 25 vuotiaana…

—————————————————————————————————–

…..Kyllä Yhden Oluen saa silloin tällöin nauttia…..

TÄSSÄ ollaan Mallorcalla 2008 ja varmaan mietiskellään Matti Vanhasta…..

——————————————————————————————————-

POLITIIKOISTA

( Ihmeitä tapahtuu Alkuvuodesta 2013..)

( Lisää Presidentistämme alempana ja Tietenkään en ole Juttaa ja Jykää unohtanut..)

AJATUKSIA JA MIELIPITEITÄ MUUTAMISTA POLIITIKOISTA JA MUISTA VAIKUTTAJISTA

Linda Linellä 14.06.2012 ja vähän jälkeenkin..

Ja annetaan ensiksi tilaa ANU SAAGIMILLE ja hänen näkemyksilleen johon yhdyn kyllä 100 prosenttisesti,yleistettynä..

 

 

 

 

URHO KEKKONEN

-jumala isolle osalle Suomalaisia,syy minulle ei ole oikein koskaan selvinnyt,

tiedän että nuorempana osallistui innolla Suomen itsenäisyyden eteen isoja uhrauksia tehneiden ihmisten vankilaan kuskaamiseen,taisi olla myöskin osallisena esim.Eestiläisten Suomen puolella sodassa palvelleiden vapaaehtoisten sotilaiden passittamisessa Siperiaan,HIENO KIITOS NÄILLE MIEHILLE JOTKA OLIVAT VALMIITA ANTAMAAN HENKENSÄ SUOMEN ITSENÄISYYDEN PUOLESTA.

No noikin kuuluu tietenkin asioihin mitkä ainakin minun kouluaikana oli opettajilta päässyt unohtumaan….

Hän teki kuitenkin varmasti paljon hyvääkin,hänellä oli jonkinlainen rooli kaupankäynnissä Neuvostoliittoon,Suomi sai myytyä valtavan määrän roinaa mikä ei olisi mihinkään länsimaahan kelvannutkaan…

Joka tapauksessa hänelle kuuluu kiitos osittain maamme nopeasta elintason noususta,hintana oli Suomettuminen ja silmien sulkeminen ihmisoikeuksien rikkomiselta itänaapurissa ja itäeuroopassa.

 

JYRKI KATAINEN

Mistähän alottaisin,10 vuotta sitten taisin vähän ihailla häntä

MUTTA ENTÄ TÄNÄÄN

Kun talous menee alaspäin Meillä ja Euroopassa niin Jykä HYMYILLEN väittää kaiken olevan hyvin,

Hänen mielestään velkaa kannattaa ottaa lisää niin kauan kun saadaan ja niitten takaisin maksuhan ei ole enää hänen ongelmiaan…

JYRKI KÄYTTÄÄ NÄISTÄ TOIMISTAAN ILMAISUA ”VASTUULLINEN POLITIIKKA”,

KATSOKAA TAULUKKOA JA MIETTIKÄÄ ITSEKUKIN ETTÄ KUINKA PALJON SE YLI 7 MILJARDIA LISÄVELKAA TÄNÄKIN VUONNA ON SUHTEESSA ESIM.TUOHON TULOVEROKERTYMÄÄN!!!!!

Mielenkiintoinen ilmaisu,jos tavallinen kansalainen hoitaisi yhtä ”vastuullisesti” rahaasioitaan,ottaen velkaa niin kauan kuin saa vailla aikeitakaan maksaa sitä elinaikanaan takaisin niin hän olisi raastuvassa ennen pitkää ja Jyrkin termi ”VASTUULLISUUS” muuttuisi petokseksi,todennäköisesti TÖRKEÄKSI sellaiseksi…

MINUN ELIN AIKANA SUOMEN ULKOMAANVELKAA EI TULLA JUURIKAAN LYHENTÄMÄÄN EIKÄ POIS MAKSAMAAN!!!!

Minusta Jyrki Katainen edustaa Jutan kanssa perinteistä sosialismia,

OSAA VALEHDELLA SILMÄT KIRKKAINA IHMISILLE NE ASIAT MITÄ IHMISET HALUAVAT KUULLA,

ajattelee perinteisesti vain omaa itseään ja tulevia vaaleja,virkaauton takapenkillä on hienoa miettiä kuinka saisi verotusta vähän kiristettyä ja vaikkapa kilometrikorvauksia leikattua…

 

 

 

PÄIVI RÄSÄNEN

Kaunis ja Fixu yhtä aikaa,harvinainen ominaisuus poliitikolle,

Arvostan häntä tosipaljon,hänellä on oikeat perhearvot ja tuntuu että hän on niitä harvoja politikoita jotka ymmärtävät ihan tavallista elämää,

Jos meillä olisi eduskunnassa enemmän hänenlaisiaan niin opettajien ei enää tarttesi pelätä lapsia ja koulutus menisi taas siihen että opettaja kertoo lapsille kuka tekee ja mitä tekee eli suomeksi AUKTORITEETIT palaisi sinne minne ne kuuluvatkin.

Uskon myös että jos näitä Päivejä olisi enemmän niin myös Suomessa vallitsevaan Alkoholin väärinkäyttö kulttuuriin puututtaisiin,Alkoholi on todella suuri ongelma maassamme mutta siitäkin tietenkin vaietaan….

LISÄÄ PÄIVI RÄSÄSIÄ EDUSKUNTAAN!!!!!

 

 

RONALD REAGAN

Nosti Yhdysvallat jaloilleen ja teki siitä taas todellisen suurvallan

 

 

 

 

 

 

 

En tiedä kenestä 80 luvulla enite tykkäsin mutta aika lähellä Ykköspaikkaa Margaret ja Ronald olivat.

Kaatoi siinä sivussa Suuren ja Mahtavan Neuvostoliiton polvilleen

Oli ratkaisevassa asemassa ITÄEUROOPAN vapauttamisessa

Edusti kaikkea sitä mitä Suomalainen Hyvinvointi Yhteiskunta kammoksuu…

 

IIRO VIINANEN

SUORASELKÄINEN mies ( Kataisen vastakohta..) joka uskalsi sanoa edes muutaman totuuden ääneen kuten että ”ANSIOSIDONNAINEN PÄIVÄRAHA ON KUIN SYÖPÄ YHTEISKUNNASSA”,hän ei ehkä itsekään tiedä että kuinka oikeassa oli,ainakin koskien alempia yhteiskuntaluokkia.

LAINAUS NETISTÄ

Iiro Viinanen – Henkilökuva

 

Suomi sai vuonna 1991 valtiovarainministeriksi suorapuheisen poliitikon, jota ei juuri tunnettu kokoomuksen ulkopuolella. Vuotta myöhemmin kaikki tiesivät, kuka oli Iiro Viinanen. Hänestä oli tullut maan haukutuin poliitikko.

Vuonna 1995 Viinanen oli lama-Suomen pelastaja, jonka uusi pääministeri Paavo Lipponen halusi hallituksensa talouspolitiikan takuumieheksi. Pian sen jälkeen suoraviivaisesta diplomi-insinööristä tuli mahtava taloudellisen vallan käyttäjiä Pohjolan pääjohtajana.

Tämä kirja kertoo, miten toisen polven riihimäkeläinen yrittäjä nousi poliittisen ja taloudellisen vallan huipulle ja mitä sitten tapahtui. Kirja kurkistaa myös Iiro Viinasen imagon taakse sekä tuo julkisuuteen uutta tietoa Suomen politiikan ja talouselämän huipulta.

 

MATTI VANHANEN – ESKO AHO – RISTO E.J PENTTILÄ

Fixuja ajatuksia rehellisillä miehillä mutta tietenkin kansan mielestä vääriä ajatuksia,olin vähän pettynyt Vanhasen luovutettua niin vähällä mutta ehkä sekin on vain viisautta,miksi hakata päätä seinään..

 

PAAVO VÄYRYNEN

 

 

Olen itse tehnyt paljon töitä hyvin nuoresta alkaen,7-8 vuotiaasta lähtien ja on pakko ARVOSTAA ja KUNNIOTTAA häntä,paljoa häntä yritteliäämpää miestä ei voi olla,ihmiset on erilaisia,jos ihailin Vanhasen rehtiyttä niin Väyrysen kohdalla taas adjektiivi olisi Häikäilemätön!!!

 

TARJA HALONEN – JUTTA URPILAINEN – JYRKI KATAINEN – AMMATTIYHDISTYSLIIKE

 

Halosen jutut ihmisoikeuksista ja kaikesta muustakin lähinnä oksettaa,voiko ihmisellä teot ja puhe enempää ristiriidassa olla??

 

 

 

 

 

 

 

Jutta ja Jyrki taas järjestävät lapsilleni ja heidän lapsilleen velkaa maksettavaksi,se on se tavallinen tapa Suomessa saada ostettua ääniä ja päästä kaikkien kaveriksi,Kontulassa tykätään kun rahaa tulee kahden viikon välein tilille ja vuokrat maksetaan eikä tartte työvaatteita puhdistella,se on sitä HYVINVOINTIA Suomalaisittain.

NETISTÄ Lainattua tekstiä mikä on ihan liian vaikeaa Jykän ja Jutan ymmärtää…MUTTA NIIN TOTTA KUIN JOKU VAAN VOI OLLA,Onkohan Jyrki ja Jutta koskaan taxin takapenkillä istuessaan miettineet sitä että kuinka Helsingissä pyörii koulutusta vaatimattomissa töissä ainakin 40000 ulkomaalaista kun he samaan aikaan maksavat vastaaviin töihin kykeneville Suomalaisille siitä edestä ETTÄ NÄMÄ PYSYISIVÄT KOTOSALLA SIPSIPUSSI toisessa ja KOFFIA toisessa kädessä tekee jotai tärkeempiä asioita,niinku vaikkapa TEEVEETÄ katsomassa!!!!

 

Jutan ja Jyrkin järkkymätön näkemys reaalimaailmasta on se että ylivelkaantunut pelastetaan antamalla hänelle lisää velkaa ja työttömyys poistuu parantamalla sosiaaliturvaa…MISTÄHÄN PIKAVIPPI FIRMAT KEKSIVÄT IDEAN LIIKETOIMINTAANSA????

AMMATTIYHDISTYKSILLE en voi muuta yrittäjänä tehdä kuin kadehtia,heillä on idioottivarma bisnes,vähän samanlaista yrittämistä kuin Suomalaisilla taxikuskeilla,kaiken huippu on se että ansiosidonnaista päivärahaa nostavat ihmiset uskovat itsekin että raha siihen tulee heidän jäsenmaksuistaan ja ne metro siivoajat jotka eivät halua ammattiliittoihin liittyä kuitenkin joutuvat niitä rahoittamaan,Jutta ja Jyrki antavat köyhälle ATKoolle vuosittain verorahoja millä liitto ostaa arvokiinteistöjä ja kiitokseksi säännöllisesti laittaa valtion polvilleen,kun vaikkapa vanhukset olisivat rahaa vaille niin sitä ei tietenkään J & J:llä mihinkään turhuuksiin ole antaa…

Hänestä AKT olisi saanut sopivan ja yritteliään johtajan ,Rätyki olisi näyttänyt partiopojalta hänen rinnalla….

JA MITÄ MINÄ TÄSTÄ KAIKESTA AJATTELEN???

-Jyrki ja Jutta jatkavat rahan jakamista ,ne jotka heidän almuja ei tartte KIITTÄVÄT ja ne jotka apua tarvitsevat, PYSYVÄT HILJAA ,

ITSE TOIVON ( ja PELKÄÄN )ETTÄ KREIKAN TIE TULISI PIAN ETEEN : Eli että Jutan ja Jyrkin rahat loppuvat ,mikään muu ei nykysysteemiä tule muuttamaan , vasta sen jälkeen voi Suomea alkaa uudesti rakentamaan!!!!

Tallinnassa 14.11.2012

Vaalit tuli ja meni ,Jyrki ja muut Sosialisti frendit hymyilivät ja lupasivat paljon uutta hyvää vähän kaikille VAIKKEI HEILLÄ OLE OLLUT VUOSIIN RAHAA ENTISIENKÄÄN LUPAUSTEN TOTEUTTAMISEEN…

Ja mä voin tosi pahoin vaalitenttejä katsellessa..Kun Jyrkin kaveri Paavo A lohkaisi että mm.terveyskeskuksia pitää olla sillai että köyhät pääsee polkupyörillä niihin niin MINULLA EI OLLUT ITKU KAUKANA,,voi tietysti olla että Paavo Jyrkin frendi laski leikkiä VAAN ENTÄ JOS OLIKI TOSISSAAN .. Voisko olla niin että Paavo Jyrkin kaveri ei ole koskaan ollut KEHÄ KOLMOSEN ulkopuolella?????

Katsoin monta tuntia tenttejä ja ihan turhaan, odotin että edes yksi ehdokas olisi kertonut että:

-Lasketaan veroprosentti alkajaisiksi VAIKKA PUOLEEN ja sitten kun kunnan velat on maksettu niin lasketaan lisää!!!

-Parannetaan niiden sosiaaliturvaa JOTKA SITÄ OIKEASTI TARVITSEVAT ,SIIS VAIN HEIDÄN

-Lopetetaan verorahojen syytäminen niille JOTKA NIITÄ EIVÄT TARVITSE

-Lopetetaan voimavarojen tuhlaaminen IDIOOTTIMAISIIN KUNTIEN YHDISTÄMIS SUUNNITELMIIN

-Puretaan kuntatyöntekijöiden JÄRJENVASTAISET IRTISANOMISAJAT


JOTAIN HYVÄÄ Timo Soinissakin on….Eli ainakin musiikkimaku!!!

-Lopetetaan ÄLYTTÖMÄT RAKENNUSHANKKEET

-Ostetaan palvelut yksityiseltä taholta SILLOIN KUN SIITÄ KOITUU SÄÄSTÖJÄ KUNTALAISILLE eikä riidellä tyhmistä asioista

-Otetaan Velkaa VAIN TUOTTAVIIN INVESTOINTEIHIN niin pitkälle kuin se on vaan mahdollista

-Lopetetaan kuntalaisten käyttöön tulevien HOMERAKENNUSTEN rakentaminen ja vastaanotto

-Laitetaan Kuntalaisille TALOUDELLISTA VAHINKOA väärilläpäätöksillä aiheuttaneet PÄÄTTÄJÄT TALOUDELLISEEN VASTUUSEEN tekosistaan

 

PAAVO VAAN HYMYILEE , IHAN KUIN JYRKIKI , Liksa on riittävä ( Tosin taxi kyyteihin se ei riitä , ne Paavo ja Bestis Jyrki maksattavat tyhmemmillä…),elämä hymyilee ,Velkaa saadaan joka päivä lisää ja mikäs on ottaessa KUN EI ITSE TARTTE TAKASI KOSKAA MAKSAA…

-Äänestetään Yhteisistä asioista päättämään henkilöt KEISTÄ ME VARMASTI TIEDÄMME ETTÄ HE OSAAVAT ASIANSA ,eli ihmisiä jotka ovat menestyneet elämässään ja osanneet hoitaa omat asiansa ,mahdollisimman paljon yrittäjiä sillä ilman heitä ei meille kerry mitään jaettavaa ,ihmisiä keille on kertynyt KOKEMUSTA ELÄMÄSTÄ eli ei mitään hihhuleita keille edes parta ei kasva…

No nyt hetkellä ollaan Lauantaissa 8.12.2012 ja mitä merkittävää viimepäivinä on tapahtunut???

Larry Hagman kuoli ,se ainakin ja mikä MINUT YLLÄTTI TOTAALISESTI nii JYRKI ilma frendejä havahtui ainaki hetkeksi hereille,

ILMOITTI IHAN TEEVEESSÄ ETTÄ MEIDÄN RAHAT TAITAA LOPPUA…voitaisko vaikka eläkeikää vähä nostaa..MATTI VANHANEN JOITAI VUOSIA SITTEN TAIS TODETA SAMAN…no se tietenki tyrmättii mutta mitäs Jyrki nyt meinaa??Ihan kaikkee en tajunnu, kun hän kertoi että työmarkkinajärjestöjen pitäis jotain tehdä?? SIIS MITÄ??? Eikö Suomessa LAIT LAADI EDUSKUNTA?? Estääkö SAK oikeasti eläkeiän noston vai onko kyseessä taas JYRKIN JA FRENDIEN VASTUUN PAKOILU??

Eli jos minä olisin Jyrkin pöksyissä niin äkkiä tuet pois Ammattiyhdistyksiltä ja sit eläkeikään vähintään +5vuotta ,maalaisjärkeä saa käyttää ,ei esim.metsurien ja palomiesten pahimpii paikkoihin tartte 70 vuotiaina enää mennä,tehtäviä voi kait jakaa..Sitten vasta sosiaalituet pois joka iikalta joka niitä ei tartte..sitten ehkä esim. Kontulan ja ItäHelsingin työtävieroksuva osa ihmisistä PohjoisSuomen purkuuhanalla oleviin kerrostaloihin niin jopa alkais olla asuntoja niille joilla niistä on vara itse maksaa!!!!Kyllä Jyrki ja Frendit olis ihmeissään..Mihin se asuntopula hävisi???Ja Kainuun kauppiaatki olisi hymyssäsuin,kauppa kävisi,paremmin päivettyneet lähimmäiset kun tarttes paljon uusia talvivaatteita ja kyllä ne vaaleemmatki syrjäytyneet jotain ostaa???Esim.olutta ja Taxeilla alkais tosi hyvät ajat!!!

 

 

 

 

MUTTA PALATAANPA TOSIELÄMÄÄN , Sieltä nämä minun mielipiteet kumpuaa , Meillä täällä Tallinnassa oli kylässä viikonloppuna Suonenjokelainen Pienyrittäjä ( = Yritys missä alle 10 työntekiää ) kenellä menee aika hyvin ,töitä riittää ja raha ei ole ongelma ,tämä minun pitkäaikainen tuttava kertoi käyneensä hammaslääkärillä , varakas kun on niin yksityisellä , kertoi että Suomalaiset veronmaksajat maksoivat noin puolet hänen laskustaan , MINÄ EN TYKÄNNYT , KYSYIN HÄNELTÄ ETTÄ ” Eikö sinua hävetä” ??? Tarvisitko oikeasti ne rahat??? Hän sanoi että EI TARVINNUT Mutta kun JUTTA ja JYRKI TYRKYTTÄÄ NIIN…OKEI, Kyllä mä ymmärrän mutta en voi olla miettimättä ETTÄ YMMÄRTÄVÄTKÖ NE VANHUKSET JOTKA MAKAAVAT VAIPOISSA JA JYRKILLÄ EI OLE RAHAA PALKATA HOITAJIA??? Tää on se JUTTU joka tekee mut vähän katkeraksi , SUOMI on aika rikas maa mutta ne yhteiset varat MENEE VÄHÄN VÄÄRIIN KOHTEISIIN..Kun eduskunnassa kavalletaan joitain satoja tuhansia tai Finnairin johtaja lisää asunnon hintaa sähköpostilla vaikka 100 000€ niin se ei ole yhtään mitään , se välillä vihastuttaa , NE VANHUKSET JOTKA MAKAA LÄÄKETOKKURASSA ILMAN HOITAJIA VARMAAN MIETTIVÄT VÄHÄN SAMAA!!! Mutta AnyWay,JUTTA ajaa taxilla , Köyhät maksaa , Elämä jatkuu , Omatunto kuuluu roskikseen , Ajatellaan jokainen VAIN OMAA ITSEÄMME , viis muista!!!!

HÄVETTÄÄKÖ TÄMÄN TYYLIN JUTUT KETÄÄN MUUTA , ENTÄ ASEKÄTKENTÄ JUTUT , ENTÄ EESTILÄISET ASEVELJET JOTKA PALAUTETTIIN TOVERI STALINILLE , ENTÄ JUMALA KEKKOSEN TOIMINTA SODAN JÄLKEEN , ENTÄ 2012 PAAVON KAVEREITA..Kun ollaan liian sairas köyhien juhliin mutta sitten ihmekuntoutuminen LINNAN JUHLIIN???